Žal nam je letos ponagajalo vreme, zato smo tik pred zdajci morali odpovedati načrtovan pohod. Morali smo se pripraviti in popestriti popoldan z izvedbo delavnic. Tako smo pripravili tri jesenske delavnice za otroke in starše. Ob prihodu so nas presenetili starši, saj so se razdelili, kar v dve skupini. Mamice in otroci so se odpravili v večnamensko dvorano, kjer so bile pripravljene delavnice, očetje pa so poskrbeli za peko kostanja. Popoldan je potekal v prijetnem vzdušju. Starši in otroci so sodelovali v vseh pripravljenih delavnicah in si izdelali po več izdelkov. Z veseljem so pripravili razstavo, ki so si jo z zanimanjem ogledali očetje, ob uspešno izvedeni akciji pečenja kostanja.

Spontano so otroci predstavili tudi vse pesmice in nekaj gibalnih iger, ki smo se jih v tem času že naučili. Starši so jim z zanimanjem prisluhnili in jih nagradili z bučnim aplavzom.

Razšli smo se v prijetnem vzdušju, z željo, da kmalu ponovno ponovim druženje.

Seveda so nam na pomoč priskočili tudi gasilci, ki so nam samoiniciativno odstopili gasilsko dvorano in nam prostor zakurili, da nam je kljub dežju bilo prijetno toplo.

Avtor: Andreja Lipovec

 

Dostopnost